Sociale media

Ik ben als digitaal jongerenwerker actief op sociale media. Op deze media maak ik contact met jongeren en zij kunnen altijd gebruik maken van de website www.digitaaljongerenwerk.nl. Als je in Zoetermeer woont dan kan ik je ook als jongerenwerker+ helpen bij het opgroeien en overleven als dat nodig is. Kom je uit een andere gemeente dan kan je altijd contact zoeken met jongerenwerkers die daar actief zijn. Er komt een overzicht van jongerenwerkers op de website is de bedoeling.

Als je me volgt en ik volg jou terug dan kan ik zien wat je post. Als ik vind dat je iets post waarvan ik denk “is dat wel verstandig” kan je misschien wel een berichtje ontvangen van mij. Dit zal ik eerder doen als ik jou ook echt ken. Het is geen kritiek maar advies, tips en informatie. Ik ben van mening dat jongeren eigen keuzes mogen maken. Dit ook goed kunnen doen en leren van fouten die ze maken.

Je vind me op:

Instagram:

Facebook:

Snapchat:

En misschien meer platforms in de toekomst. Maar nu zijn dit er wel genoeg.

Ken je me van het jongerenwerk in Zoetermeer? Dan is het goed om te weten dat ik werk bij Buurtwerk.nl. Deze organisatie bied in deze en ook andere gemeenten jongerenwerk, en ook sociaal werk aan. Vandaar ook dat ik in Zoetermeer jongeren real live kan helpen bij de ontwikkelingen die ze doormaken.

Ken je me van Leiden en woon je daar nog steeds en heb je vragen, dan verwijs ik je door naar oud collega’s in deze gemeente. Ik heb heel veel gewerkt en geleerd in deze leuke gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *